nv
  • Borg
    #1672
    Pedig tök egyszerű, kb 1.2 méterre ülök az 55-ös oled előtt.
    Nem asztalon van, hanem lejjebb, hogy a felső széle ne legyen sokkal magasabban a szememnél. Mellé van a bútorba építve a PC.
    Előttem meg egy kis tologatható asztalon a bill meg az egér. Ha kell félrelököm, és hátraülök a kanapéra filmet nézni. Mondanám, hogy wireless, de valójában azért jön kábel az asztalra, legalább amivel tölteni lehet őket. Ez hogy késleltetés, meg lag ma már nem téma. A B8-am se mai gyerek, már 2 generáció kijött azóta, mégse nagy a késleltetése PC módban. Már előtte az 50-es plazma amit használtam az is csak 30ms körül volt, ez meg fele annyi. Pixelfrissítés ügyileg meg körbehuzgyoz bármilyen LCD-t, hátmég a kontraszt, HDR stb.
    Egérből meg billentyűzetből szintén van jó wireless, simán hozzák a kábeles cuccokat. Logitech jó sok éve tud már faszát csinálni, a többiek kb most ébredeznek még csak ezen a fronton.
    Általában aki nem próbálja ki, az a kifogásokat keresi. Ők játszanak a mai napig foscsi LCD-n is. Én meg azt mondom, hogy soha többet zsepi monitor, se kábeles egér :) A késleltetésről már 20 éve is megmondták, hogy amihez hozzászoksz, az megy. Nem 5-10ms-on múlik a teljesítményed, az csak a kifogás, hogy miért nem tudtál épp lelőni valakit. Főleg, hogy az átlag gamer a g2g meg az input lag ms-ot is simán összekeveri, fogalma sincs miről beszél, csak a levegőbe csapkod miközben az 1ms-os különbségét keresi.