Új, dél-koreai ARPG a Diablo nyomdokain.
  • ChipHazard
    ugyan akkor Senki nem kényszerítette őt a +20-as weapon-re, nincs rá szükség, de értesd meg ezt az asmond birkákkal, akik verik a farkukat hogy hu de szar a game XD. Szal, nincsen mindenben igaza a gyereknek. Egy képmutató, de nem baj, engem nem zavar, én röhögök rajta, meg tud szorakoztató lenni, csak Ne az ő viselkedése által legyen valami elitélve, szerintem legalábbis.

Mondom mindezt ugy hogy nekem is van 300 órám a game-ben, 50 valszeg csak a kari generálásra ment el, közelében nem vagyok a T3-nak, 570-en vagyok, és most csinálom a Rohandelt vagy mit. Elszorakoztam azzal hogy solozom a bossokat, még a dailiket is totál elfeljetettem XD. hozzá se szagoltam 3 napig mer beteg voltam, pl. Szal, én nem sietek hogy kiégjek , majd egyszer elérem, amit kell, vagy nem , én spec el vagyok vele. Semmi stressz. kivéve a Bossok-nál, na azok felbasznak, XD. A Verdus, meg a Skorpio azok nagyon idegesítettek, nem hazudok napokig szaroztam velük, de kurva jo érzés volt, mikor végre megfeküdtek XD