• sylvanor
    #13
    Kezdjük azzal, hogy az ember genetikailag 120 évre van tervezve. (Ezt be is írhatjátok keresőbe, nem légből kapott hülyeség és van is alapja.) Régen az átlagéletkor 40-50 év volt, mégpedig azért, mert számos betegséget nem tudtak gyógyítani egyáltalán. Illetve a higiénia hiánya és az alultápláltság is ezt okozta.
    Ma már alapvetően ezzel nincs akkora probléma. Ma azért szorul vissza 60-100 évre az átlag életkor, mert a sok-sok év alatt mind a levegőből, vízből, ételekből, mindenből rengeteg baktérium kerül a szervezetünkbe és ez öregít. Eleve az emberi szervezet baktériumoknak egy óriási tárháza úgy, ahogy van.
    Egyébként akár önerőből is meghosszabbítható. Kezdve azzal, hogy nem szabad abba hagyni a testedzést. Sokan kinézik azokat, akik edzik magukat. De az edzés első szempontja az egészség kell, hogy legyen. És itt nem holmi fociedzésre gondolok, hanem rendszerrel végzett fizikai erőedzésre. Erő = Egészség. Az ember eljut abba a korba, hogy felnő és bekerül az átlagos munkásrétegbe, onnantól 8 óra munka, megkajál, beül a tv elé, aztán alszik. Aztán háromnegyedük el is hízik. Itt erősen egészségügyi/életmódbéli kérdések vannak.
    Utoljára szerkesztette: sylvanor, 2014.11.18. 12:45:36