Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
Én beleállok a hülyezáporba, eljutottam a leszarom állapotig.
Tehát te, a warez ellenességes megnyílvánulásomra azt reagálod, hogy lelki érettség ez, és hasonlítod ahhoz, hogy nem használsz csitet egy játékhoz.
Egyrészt azt kellett volna mondanod, hogy NINCS warez téma, mivel a torrent nem warez. A warez az, amikor fizetsz és letöltöd az illegális taralmat. Az nem warez, ha pár haverod a világ pontjáról megosztja veled a dolgait. Mutass rá törvényszöveget, hogy ez illegális és wareznek van definiálva. Addig ne dobálózzunk ilyen hülyeségekkel.
Ez az egyik. A másik, hogy nevezheted ÉRETT gondolkodásnak azt, hogy pénzt adsz ki olyan dologért amit nem is ismersz, nem is próbáltál ki? Hogy hasonlíthatod ahhoz, hogy nem használsz csitet egy játékoz?
13 éves korom óta nem használok csiteket, mert rájöttem, hogy megölik a játékélményt és a 2 hetes játékidőt leredukálják 3 napra. Erre 13 évesen rájöttem. Azt viszont a mai napig tartom, hogy nem fizeték olyanért, amit legálisan begyűjthetek, és használhatok. Csak azért fizessek mert pénzt kérnek érte? Nekem nincs rá pénzem. Valaki a törvény adta lehetőségével megosztja majd nekem én pedig kipróbálom. Ez nem érettség kérdése és jó lenne már túlesni ezen.