Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
Ez is igaz.
Mondjuk nemrég belefutottam abba is, hogy a csapatban volt (velem együtt :-D) 5 Hanzo, meg egy hatodik arc, aki kétségbeesetten szeretett volna valami értelmeset játszani. Kezdetben úgy szaladtunk át rajtuk, mint kés a vajon, de hamar elkezdtek minket counterelni. Én kasztot is váltottam, de a maradék 4 Hanzo nem, el is buktuk azt a meccset.
Tegnap viszont defend-en beálltunk négy törpével, és végük is lett. Pedig hamar rájöttek, de ugye a level 2-es turretek, és akkor még a törpéinkkel is szabadon lövöldöztünk. A turretek ráadásul úgy voltak beállítva, hogy egymást is védték. Ha leszedték az egyiket, máris épült egy másik. Na az reménytelen volt, együtt is éreztem az ellenféllel. A PotG persze egy törpe lett. :-D
Mondjuk remélem, kitalálnak valamit erre a PotG-re, mert láttam már olyan Mercy-t, akinek a csapat az egész meccset köszönhette, és mégis az ellenfél határszar Junkrat-ja volt a PotG, mert egyszer jól lőtte el az ultiját. Ugyanígy, voltam egyszer úgy D.va, hogy az egész meccs alatt egyszer sem haltam meg és mindig ott voltam az objective-n, mégis egy Bastion lett a PotG, aki a meccshez kb annyit tett hozzá, hogy egyszer jó helyen volt.
A 21 karakterből eleve nem sűrűn látni 5-6 típusnál több PotG-t, a mass destruction-os ultik viszik el a 75 %-át. Ezen javítani kéne.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.28. 14:12:08