• Macropus Rufus
    "Skaugen víziója szerint a jövőben egy notebookot elegendő lesz az irodába való megérkezésünkkor letenni az asztalra és a vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően azonnal egy külső képernyőn jelenhetnek meg a tartalmak."
    csak, hogy hasogassam :)) minek is bekapcsolni a gépet nem? a gép kikapcsolva is tudja, hogy irodában van. Azonnal indul. Hogy a náthás túróban működne ez???? Amikor a gép nem üzemel (értsd: ki van kapcsolva, hibernálva van stb...) akkor aztán oda viszed ahová akarod, semmit nem fog csinálni. Én most szirogúan a cikkre hagyatkoztam. Amúgy elvileg megoldható lenne, ha mondjuk lenne egy szenzor a kütyüben, ami érzékeli az iroda jelét és azt, hogy elfoglalta az asztalon a pozitciót.... Jön a kép. Károlyság. De basszus, erre vannak már megoldások: portreplikátor v. dokkoló. Kinek melyik megoldás tetszik. Én pl. megyek az irodámba, akasztom a notimat a dokkolóra, mivel többnyire csak alszik, ezért pik-pak ébred és van kép a monitoromon.
    És ahogy az lenni szokott a wifi-s képtovábbítás biztonsága valami istentelenűl gagyi szar lesz és ezért csak az nem látja a noti és a monitor közti jelfolyamot aki nem akarja. ;)

CairoJack-nek van igaza: okosteló/táblapc na ott van értelme.