• mizar1
    Látom, arra álltál rá, hogy megkeresd, mibe is tudnál belekötni, ahelyett, hogy megpróbálnád megérteni miről is beszélek.

És annak ellenére csak tovább játszod az agyad, hogy még nem hallottál a térbeli Descartes koordináta rendszerről. De kioktatsz, mert a pofád azért jó nagy.
    Nagy önfegyelem részemről, hogy nem fogalmazok durvábban.

Ismét elmondom, de úgy látszik, agyad elég korlátos, hogy helymeghatározásról beszéltem eddig, nem kevertem bele az idő koordinátát. Nem véletlenül. Azért ,mert akkor tényleg összezavarodnál, hiszen még azt sem érted meg, hogy eddig csak helymeghatározásról beszéltem. Egyelőre még oda sem jutottál el, hogy csak anyag van, és annak tulajdonságai. A tér és az idő is tulajdonsága az anyagnak. Te még ott tartasz, hogy üres geometriába pettyegeted bele az anyagot. Ezért nem értesz semmit.
    Bár a múltkor már volt egy mondatod, hogy a tér is anyag. Remélem nem véletlenül találtad el!
    Kioktatsz az annihilációról, aztán leírod, ugyanazt amit én, hogy az anyagi rendszer annihilációja, hogy elektromágneses hullámmá szétterül.

Öregem, tényleg vegyél vissza a nagy arcból! Akkor oktassál, ki, ha értesz is fizikából valamit.
    Egyelőre csak visszaböfögsz pár gyermekeknek írt ismeretterjesztő könyvet.

Írd csak le, mi az energia. Nincs ebben semmi bunkóság részemről. Részedről van nagy tudatlanság. Arra sem válaszoltál, hogyan magyarázod térgörbülettel a Hold keltette ár-apályt! Nyilván nem, mert fogalmad sincs róla.
    Utoljára szerkesztette: mizar1, 2014.11.29. 15:23:17