• bobijub
    #1
    Elképesztően nagy gáz lehet a kitiltások mögött, ha a netadóval történő figyelemelterelés félresikerülése után szinte kihagyás nélkül be kellett kapcsolni rögtön egyszerre két új gépezetet is a figyelemelterelés folytatása érdekében, a vasárnapi zárvatarttatást is, meg az összes nemítéletidőplakátos kereskedelmi lánc különadóztatásának továbbfokozását is.

    senkinek se legyenek kételyei. lesz netadó, mert beleilleszkedik a nagy tervbe, a megsarcolásra kijelölt cégek fokozatos, de teljes ellehetetlenítésének folyamatába: a nemzetinek hazudott, valójában pártunk és kormányunk nagyvezírjének személyes hatalma alatt álló egyesített szolgáltató vállalat(ok) létre lesz(nek) hozva. a létrehozandó vállalatok számát kizárólag az fogja kialakítani, hogy pártunk és kormányunk nagyvezírje hatalomtechnikai megfontolásokból hány megbízható (ténykerülő és gondolkodásgyűlölő) szolgája kezében kívánja megosztani vezérlést. a bankok, az energia és egyéb közműszolgáltatók valamint az összes távközlési-műsortovábbítási szolgáltató különadókon, rezsicsökkentésen, öt-hétfokú valutahiteles intézkedéssorozaton keresztüli tönkretétel utáni ingyenes államosítását csak az állíthatja meg, ha pártunk és kormányunk nagyvezírje megbuktatja saját magát.

    nagyon szemellenzős, elfogult, és a tájékozódást gondosan kerülő hívőnek kell lennie annak, aki nem tudja, milyen hosszú azoknak a tételeknek a listája, amiket pártunk és kormányunk nagyvezírje már eddig is sikeresen bevont a nemzeti tulajdonnak hazudott egyszemélyi irányítása alá.