• Although
    1. Nato támaszpontok vannak már a balit államokban is.
    2. Ahogy USA nem tűrte el a kubai támaszpontot így érthető az orosz hasonló reakció.
    A többire nem válaszolok. Láttam a liberálias piacgazdaságot Magyarországon. Valóban a lefejlődőképesebb technikailag ennyi.
    Az intézményesített korrupció 2008 óta létezik. Orbán semmi mást nem csinál mint kihasználja az előző banda által adott lehetőségeket okosan. De szerintem hagyjuk a kampány szöveget te írod nem én :) Szerintem nézd meg, a kapitalizmus működését kelet európában, nézd meg hol tart Olaszország, mi történik Franciaországban nézd meg hogyan segített Románián és Görögországon az IMF. Vagy figyeld a ragyogó forgatókönyvet ahogy a még éppen megszülető szabad Ukrajna még meg sem született állampolgárai is már adósságcsapdában születnek majd. Egy ponton rájössz nincs nagy különbség ahogy az orosz nem foglalkozott vele mi történik az ukránokal a bábkormány alatt most az usa-t sem érdekli, hogy gyakorlatilag Ukrajna totálisan tönkrement ország lett és igazi vesztese ennek a konfliktusnak.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.01. 16:03:19