• Molnibalage
    Nekem nincs gyerekem, albérletben élek és csak azt látom, hogy mióta dolgozom elvették az adómentes cafeteriát, ÁFÁ-t emeltek, elvették a nyudíjpénztáramat és az én adómból kompenzálják a sok felelőtlen lakáshitelest, a rezsink meg szinte semmit sem változott csak ellenben cserébe minden más lett sokkal drágább. Soroljam még, vagy bemelegítésnek ennyi elég lesz?

Azon kívül, hogy a BKV jegyárak nem emelkedtek két éve és a BKK-nak vannak jó húzásai - aminek a kormányhoz semmi köze - semmiféle pozitív intézkedés nem jut eszembe 2010 óta a kormány részéről. Semmi. Az egykulcsos adóval is kitörölhetem a seggem, mikor n+1 más adón szépen visszaszedtek mindent vagy többet is...

A netes szolgáltatók extraproftjára is kíváncsi lennék, amikor van olyan, hogy 3-4 ezerért 30-50 Mbit-es netet és még 1-1,5 ezerért IP TV-t kapsz korlátlan adatforgalommal. Na, ha csak napi 1GB a forgalmad - ami lófasz mennyiség - akkor az adó több, mint amennyibe a szolgáltatás kerül. Nem profit, a szolgáltatás ára....

Édes istenem és van olyan ostoba nő, aki ekkora marhához hozzáment és gyereket is szült neki. Juhéééééééé....