• Irasidus
    Nem is tudom mit mondjak arra, amikor valaki a tudomány állítását (teljes klimatológiáét!) propagandának titulálja, ugyanis ugyanezt állították a nácik Einstein reaktivitás elméletéről, vagy a szovjetek a biológiáról és a többiről. Nem arról van szó inkább, hogy nem érted? Csak azért kérdezem, mert a globális klímát több dolog befolyásolja, és bizony köztük van a jégkorszak utáni melegedés is, meg az emberi tevékenység is. (Nem tudom ez utóbbit miért kell tagadni, talán olajban vagy érdekelt?) Mindig csodálkozom, amikor ezt valaki nem érti meg, és bedob egyet, általában ezt, és azt hiszi okosabb mint egy klimatológus. Tudod még hány dolgot figyelembe kell venni a globális klímánál amiről te még csak nem is hallottál? Egy kérdésem lenne, utánanézel annak is, hogy ez miért nem tud 100 év alatt 1,5-2 fokos átlaghőmérséklet növekedést produkálni a jégkorszak utáni melegedés, vagy kertesem meg neked? Mit szeretnél?

Amúgy nagyon tetszett a MI-Micsoda könyv amit forrásként megjelöltél, gyerekként én is szerettem, de a téma egy kicsit bonyolultabb... :D
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2014.10.11. 16:24:46