• CairoJack
    #17
    Nyugi, tegnap 3 órán át gépeltem a Windows Feedbacken. Megírtam, hogy jó lenne, ha a posta offline is tárolná a képeket, ha a reader olvasan word doksikat (vagy legalább az office-ban lévő reader mód legyen testre szabhatóbb), legyen jelszó védett a skydrive integráció, és a posta is (néha használja más is a tabletem, de nem fogok minden alkalommal vendég fiókkal vacakolni, viszont az meg jó lenne, ha nem férnének hozzá puszira a privát cuccaimhoz).
    De írtam az ébresztő, és a calendar apphoz is pár javaslatot. És persze uppoltam vagy 30-40 feature-t, amit mások javasoltak, és szerintem baromi jó ötlet.

    Érdekes, arra számítottam, hogy mindenütt több ezer feedback lesz, de voltak olyan appok (pl a zene és a video app, ahol alig volt egy-egy tucat javaslat).
    Szóval szerintem iszonyat jó ez a Windows Feedback, és jó hogy eljutott odáig a technika, hogy már bárki lehet insider egy ilyen programban, nem kell hozzá programozónak lenni.

    Amúgy ahogy néztem, vannak iszonyatosan jó ötletek, ha ezeknek csak akár csak egy töredéke megvalósul, akkor baromi jó OS lehet a Win10.

    (Amúgy az Aerót baromi sokan kérik, kb. ez a leginkább hiányolt funkció, ahogy elnéztem az Uppok számát).