• matatom
  #6
  Aki használt már convertible-t különösképpen, ha stylus is jár hozzá, az nem mond olyan hülyeséget, hogy felesleges.

  Igen, egy klasszikus notebookon, megszokott szényitható formában hagyományos Windows felületen nem sokat javít a felhasználói élményen. De ez mind csak azért mert a kijezö távol van, esetleg nem dönthetö a megfelelö szögben és mert a hagyományos Windows felülethez kis képernyön nagyok az ember ujjai. Egyszóval az ergonómia nem tökéletes.

  Viszont egy ügyesen forgatható, csukható, hajtható vagy éppen szétszedhetö convertible gépen a Windows csempés felülete tökéletesen, de a hagyományos asztal is elég jól használható ujjal bökdösve. Ha pedig stylus is jár a gépphez, akkor nagyon precízen és kellemesen lehet dolgozni vele, olyannyira, hogy el is felejti az ember, hogy van egér a világon. Mondjuk meg kell tanulni, hogy a stylus egy különös keveréke az egérnek és az ujjunknak, de egy gyorsan megy. Egyedüli macera, hogy néha meg kell törölni a kijelzöt, de hát ebben egy tablet sem különbözik.

  Amióta érintökijelzös gépet használok nem egyszer morgolódok, amikor a céges MacBook-on bökni alarok valamire és az meg csak áll, mint a faszent.
  Utoljára szerkesztette: matatom, 2014.10.01. 17:36:23