• johnfly
    #8
    A népesedési kerekasztal, meg az összes Marxista egyetemet végzett múltévezred-beli gondolkodású agyalágyult marha elmehet már a jó büdös......-ba ezzel a baromsággal, hogy majd a most felnövekvő generáció fogja eltartani a jelenleg aktívkorú társadalmat öregségére! El ám, a jó büdös lóf@szt! Saját magukat képtelenek lesznek egyenesbe hozni, mert a szüleik olyan buzi-nagy mély-szegénységbe ellették őket a világra, hogy az unokáik is az ő adósságaikat fogják fizetni, vagy megfizetni érte! Ráadásul jó eséllyel ugyanazt a család, és élettervezési modellt fogják tovább vinni, amit anyu-apu példaként eléjük állított.
    Tényleg előrébb lesz a társadalom, ha Lakatos Leonárdó, és Órsós Mary-Crúz hatodik gyereke IS tizennégy éves korára megszerzi a javítóintézetben a felsőfokú zsebmetsző és besurranó-tolvaj szakképesítést!
    Ezért tényleg megéri támogatni a nagycsaládokat!

    Jelenlegi élettapasztalatom szerint pont a nemtörődöm, rövidlátó, felelőtlen emberek tömegei szeretnek minél több gyereket a világra rángatni, azok az "anyák", akik még nem tudták kinőni a kislánykori babázást, de nem is fogják soha, és azok az apák, aki végre szeretnének valakik lenni legalább a saját gyerekeik szemében, mert sehol, senki nem nézi őket semmibe, s nem véletlenül!
    Aztán láss csodát! megvan a nagycsalád! és az óvodában meg az iskolában egymásra találnak a hivatásos szülők, és mindről kiderül, hogy semmi mást nem tudtak életükben felmutatni, csak a gyerekeiket, mert mindegyik arról beszél, hogy a gyerek így, a gyerek úgy, és büszkén veregetik egymás vállát, hogy de f@sza csávó vagy te is! Pont mint én! Te is tudtál egy szakajtó gyereket gyártani! Mennyit tettünk mi a társadalomért!