• CairoJack
    #3
    Egyfelől a Surface 1-esetk RT és Pro, anno ki volt téve a MM-ban (Westednben egész biztos, az iPadek mellett a bejárattal szemben) szóval akit érdekelt, megnézhette, kipróbálhatta, megvehette. Tény, hogy később a 2. és 3. generációt én sem láttam kitéve, gondolom a Surface1-esből eladtak 0 azaz NULLA darabot (legalábbis a MM-os ára, és a termék tudása alapján ezt tippelném), és a MM úgy döntött, hogy nem kifizetődő árulni őket.

    Kettő, és ez a fontosabb. Ha követed a híreket, tudhatod, hogy Magyarországon hivatalosan nem is forgalmazzák a Surfice-eket. Tehát csak úgy tudta árulni, aki akarta, hogy saját költségén behozta külföldről, ami már csak a gariztatás miatt is szívás.
    Anno eredetileg az MS úgy tervezte, hogy csak a tollasabb országokban indítja versenybe a Surfice-eket, lévén azok ára iszonyatosan magas volt, még az iPadeket is verte. Csóró országokban, mint pl mi, esélye sem volt sikertermékké válni. Szóval eredetileg 8 országban terveztek 4 milliót eladni az első generációs Surfice-ekből, más kérdés, hogy ez a szám végül a 1 milliót sem érte el. Rajta is maradt az MS-en legalább1 millió darab Surface RT. A végén már ingyen osztogatták fejlesztői konferenciákon. (Pontosabban az 1000+ dolláros jegy mellé kaptad ingyen).