Minden ami LG Mobiltelefonnal kapcsolatos
  • bigbigle
    Sziasztok!

Szeretnék kis segítséget kérni. Ha esetleg van olyan aki huzamosabb ideje használ G2-t akkor írna nekem pár sort hogy mennyire elégedett vele, mennyire ajánlja hosszútávra? Valamint volna pár kérdésem is.

1, Olvastam több helyen is hogy előfordul valamiféle sárgásodás a képernyő szélén, ez mennyire igaz, mennyire észrevehető?
    2, Mennyire kezeli jól a rendszer azt hogy nem bővithető? Több részre bontja vagy egyben hagyja? (Ha többre akkor választható hogy mikor, mit hová szeretnél telepíteni?)
    3, Miközben teszteket olvastam, előfordult hogy szidták a telefonálás közbeni mikrofont valamint a videófelvevésnél használtat is, hogy nagyon zajos tud lenni, ez mennyire igaz a használatban?
    4, Nem tudom hogy 5.0 alatt mennyi a szabad RAM, de ahogy láttam 4.2 alatt ~600 MB körül mozgott. Ez mennyire érezhető, szokott-e lassulni bizonyos helyzetekben?
    5, Mennyire jó az összeszerelése? Kicsit tartok a hátsó gombok strapabírásától, valamint a műanyagtól, mert ugye előszeretettel szoktak recsegni-ropogni (bár gondolom egy jobb tok megoldás a műanyagra).

Előre is köszi.