• tomboy013
    A WP-nek és Windows mobile-nak mi köze egymáshoz? Max a Microsoft, de egy full más rendszerről beszélünk. Na megjött az igazi droidfan válasz: szaracsempe.. meg a Nokiát tönkre tette az MS xD. Édes jó Istenem. Meséljkérlek hogyan tette tönkre mind kíváncsiak vagyunk. Gondolom az okostelefonok között vezető rendszer volt a symbian aztán jött piros lézerkardal az MS és kisöpörte a piacról. Fúj csúnya rossz cég az MS mert pénzt nyomatott a Nokiának meg egy másik alternatívát amivel az okostelefon piacra tudtak lépni. Tényleg tönkretette... Nem tudom mit személyesítetek meg cégeket komolyan. A cégek a nagy profitra mennek meg arra hogy minnél több ügyfelük legyen. Nincs jobb meg rosszabb cég. Ezt az erkölcsi maszlagot meg hagyjuk már egy anyagiakról szóló piacon. A Google sem jobb, sem az Apple sem senki más. Ovodás idióta gondolkodásmódot tanúsítasz. Itt a rendszer használhatóságáról van szó nem arról, hogy neked szinpatikus egy cég vagy sem. De ez a többi okosnál is jellemző. Van egy rendszer az általunk utált cégtől az akkor már csak rossz lehet. Ismét mondom, hogy "Édes jó Istenem" !!! Mégis ti mit vátok el? Hogy monopol helyzetbe kerüljön a Google az androiddal és ne legyen más rendszer? Az kinek jó? Megsúgom: a google-n kívül senkinek. Megáll a fejlesztés mert nincs rá szükség úgyis ők az egyeduralkodók. Ha nem lenne folyamatos piaci verseny bármely szegmensben akkor egyszerűen megállna a fejlődés. Nem is értelek titeket. Nem tetszik a WP? Használj mást. Ennyi. Meg van oldva. Senki sem kíváncsi a sok értelmetlen fröcsögésre. De ti mindig minden WP cikknél itt pattogtok, komolyan kérdezem ennyire szar az android, hogy muszáj mással foglalkozni? Na de a kelleténél ismét többet foglalkoztam olyan emberekkel akikkel tulajdonképpen egy percet sem kellett volna, úgyhogy magyarázhatsz te is meg a többi okos is tovább én ezzel lezártam a témát. Na további fröcsögésekben gazdag időtöltést ;) :D (helytálló rádnézve a saját magad által kiírt is mondás:Nagy az Isten állatkertje...)
    időközbe ltom egy újabb ostobaság is megérkezett :D vúemáj xD
    Utoljára szerkesztette: tomboy013, 2014.09.27. 14:07:14