• xpek55
    Ha esetlegesen egy bizonyos jellegű termék "nekem" megtetszik. Akkor majd lehet róla szó, hogy reklámot lássak róla, de hogy mindenáron a megkérdezésem nélkül csak omlik rám tonna számra a reklám. Anélkül, hogy én gondolkodhassam róla, hogy az a bizonyos dolog tényleg érdekelne e, akkor volna értelme. De, ahogy ez zajlik most. Az számomra nem, hogy inkább kellemes, hanem inkább sokkal, de sokkal zavaróbb.

Régebben ilyen még nem volt.

Még egy érdekes kérdés. Aki meg nem tud fizetni érte, mert tulajdonképpen nincs miből?

Akkor az a következő reakció, amit így képzelek el egy weboldalról (rejtetten lekommunikálva.): Nem fizetsz!? Nem érdekel, hogy te a weboldalam nézed, és te még ingyen is akarod lesni a tartalmat, mert az neked valami bizonyos érdekeltség miatt kéne neked. Nem érdekel az sem, hogy amivel foglalkozol az neked fontos, de akkor is nézd a reklámot, mert az nekem jó...

Erre én: Nem érted, hogy nekem az életem építéséhez fontos dolgokat nézek az oldalon, és a reklám csak eltereli a figyelmemet fölöslegesen/értelmetlenül?

Weboldal: Nem érdekel! Oldd meg!...

Körülbelül így képzelhető el a számomra ez az egész szituáció... Ez már a számomra kész paródia.
    Utoljára szerkesztette: xpek55, 2014.09.19. 18:43:25