Apple Watch

Apple okosorája
  • GregSB
    #93
    Na megvolt a tapizás.

    Érdekes hogy pont fordított véleményem van róla mint gondoltam. 8 éve egy kerek Citizen Stainless Steel órát használok. Eddig meg voltam róla győződve hogy leginkabb azért tetszhet nekem az Apple Watch, mert egy jo gadget, nem azért mert egy jo ora lenne.

    Ehhez képest miután felprobaltam a 42mm Stainless Steelt alap borszijjal meglepődtem, mert egy baromi kényelmes óra, es szerintem jól is néz ki. Ha semmi mást nem csinálna csak az időt mutatna akkor is el tudnám képzelni hogy hordjam mint órát.

    Mint gadget viszont még nincs kész. Pontosabban az alap rendszer szuper. Fluid animációk, nagyon jol használható a crown, a force Touch, az app-választóból is kényelmes appokat indítani. Taptic feedback is tetszik, olyan érzés mintha valaki kopogtatná a csuklódat az ujjával.
    De igaz az amit nagyon sok reviewban megírtak: amint csinalsz rajta valamit sokszor várni kell. Szifon után azt várná az ember hogy megnyomni valamit és BUMM, azonnal történjen valami. Na ez nincs meg, 3rd party appok rengeteget "homokóráznak" miután rájuk böktél, de sok 1st party appra is várni kell.

    Ez csak megerősítette az eredeti döntésemet: majd a 2., de az is lehet csak a 3. generációból veszek. Amikor minden azonnal fog történni a készüléken, és nem fog ennyire a szifontól függeni.