Apple Watch

Apple okosorája
  • GregSB
    #13
    Rosszul látod. Nem az okosórára fognak kifejezetten appokat írni, hanem a már meglévő iPhone appjukhoz fognak kiegészítő fícsöröket készíteni az órára.

    Pl az apple honlapján a fícsörök között már most ott van egy 3rd party home automation app, ami alapvetően iPhone-ra van, de az órán jelezni fog neked ha elmész otthonról és elfejetetted lekapcsolni a villanyt, és a notifikációja alatt 1 gombnyomással kelapcsolhatsz mindent.

    Már van olyan Hotel is akinek van appja telefonra, de kiegészítésként a karórával is ki tudod majd nyitni a hotel szobád ajtaját miután becsekkoltál. Ilyen és ehhez hasonló megoldásokra gondolok.

    Az iPod olyan szempontból volt példa hogy ott az iTunes és az 1 klikkes $1 zenevásárlás volt ami egyéni szolgáltatást nyújtott a termékhez. Itt a karóránál az lesz a forradalmi hogy mennyi mindent leszünk képesek vele csinálni kényelmesen a karunkról ahelyett hogy elő kéne venni a telefonunkat: fizetni, hotelszobákat nyitni, otthoni világítást / fűtés-hűtést vezérelni, kocsit vezérelni, stbstb.

    Képes lenne erre bémelyik androidos okosóra is? Naná! Mégis valamiért akkor indul be tömegesen ezeknek a dolgoknak a fejlődése ha az Apple is beteszi a lábát.
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.12. 14:19:04