• Tinman #4
    Te vagy a buta. Na tovább is nyomjuk? Személyeskedés nélkül nem megy? He?

    Ezek a fitness kiegészítők véletlenül sem akarnak orvosi szempontoknak megfelelni egyik sem állít ilyet. Azt viszont állítják, hogy használatukkal fittebb és egészségesebb leszel. Pont.

    Ha valaki fitness kiegészítőt aggat magára/vesz az nem azért veszi, hogy legyen a mellkasán/csuklóján valami könyörgöm... eleve nem olcsók ezek a kütyük, aki megveszi használja. Az már egy más kérdés, hogy meddig, de ha nem használja nem fogod rajta látni, csak dísznek.

    "egy életbiztosítás megkötése előtt tökéletesen tisztában vannak valamilyen rejtett betegségeddel"

    Erről beszélek! Mi köze ennek az orvosi szempontok szerint nem figyelembe vehető fitness kiegészítőknek. Mi?

    "egy ilyen adatbázis, mert gyakorlatilag minden benne van vásárlóiról, tudja kinek, mit kell ajánlania, hogy eladhassa saját termékét."

    Ti használtok is ilyet vagy csak laikusként vagdalkoztok? Régóta használok pár kiegészítőt, sporttársaknak is van és elmondom neked, hogy qrvára nem kötelező semmi személyes adatot megadnod ahhoz, hogy teljes értékűen használd!

    Testsúly, magasság és egy életkor az is elég évre pontosan, nem kell hónapra/napra. Ennyi kell hozzájuk. Aztán lehetsz te a rendszerben egy n+1 nick.

    Az egyik legismertebb ilyen adatbázishoz tartozom és SOHA az elmúlt több, mint 1.5 évben nem küldtek egyetlen egy olyan emailt sem amiben terméket ajánlottak! Ismerősöm közül páran a 2. legnépszerűbbet használják és ők sem kapnak se spammet, se semmit...

    A paranoiának is vannak határai -.-