Starpoint Gemini 2 (Béta)
-
lammaer #23 Ez alapján mentem neki
Nagyjából összefoglalva:
- felbérelni olyan legénységet aki bónuszt ad a foglalásra
- transportert felfejleszteni hogy egy ciklusban egyszerre töb embert küldjön át
- ha kisebb emberveszteséget akarsz akkor le lehet lőni 20% hull alá a célpontot, akkor nem tud olyan jól védekezni a foglaláskor
- ha kifogy az emberanyag akkor egy mentés és betöltés után újból 50-en lesz a felbérelhető katonák létszáma
Legénység irtó rakétát én se használtam (tán csak 1x láttam valahol), de tényleg drága ráadásul ha jó a tooltip akkor max 5%ot öl, ami szinte semmi.
A guidehoz képest nálam annyi különbség volt, hogy én az elején a Planet Ioliatól jobbra 2 szektornyiora lévő ellenséges területre szaladtam mindíg be (kb elég csak elmenni az ott lévő nem ellenséges mining stationhoz. Ilyenkor rögtön spawnol egy rakás ellenség, onnan kiválasztottam egy gunshipet és azt foglaltam el. Aztán elvonszolni a legközelebbi állomáshoz és kaszírozni :) Tehát nem küldetést toltam, hanem a random spawnoló tömegből mazsoláztam.
Amúgy nem vágom ezt a 4 fős hajót amit irsz... nekem Taurusom volt kezdőhajónak, (story módban tolom) annak a legénysége 22 fős. Ez több mint a legtöbb gunshipé (csak a LUna meg a Raquan nagyobb legénységű nála), a Lyra 12 fős legénységének meg majdnem a duplája. Megspékelve a legénységi bónuszokkal bőven elegendő a Lyrák elfogalásához, azok csak 12 fősek (azok spawnolnak bőven az adott területen), le se kell lőni őket
Most hogy Abeja fregattom van (55 fő), átálltam az assasination küldetésekben előforduló Kojima freightlinerek befogására (meg úgyis kell az XP, mert már összegyült a lé a cruiserekre is). Azok ugyan 80 fősek, ezért általában 2-3 körre van szükség hogy leverjem őket, de szerencsére a missionban spawnoló űrhajók nem tűnnek el amig visszaszaladok egy bolygóra legénységet felvenni. Harcban veszélyt a freightliner nem jelen, és 4 millió darabja. Igaz, bevonszolni egy állomásra elég sok idő, mert - gondolom a súlya miatt - ha gyorsan megyek leszakad a grapplerről.
Viszont fontos: ha félbehagyott űrhajód van, semmi esetre se ments/tölts vissza játékállást, mert általában az ellenséges hajók ilyenkor eltűnnek (úgy tűnik azokat nem menti el a játék).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.23. 10:10:48