Starpoint Gemini 2 (Béta)
  • lammaer
    No, most hogy kijött a DLC meg egy nagyobb patch, ismét megpróbálkoztam a Gemini 2-vel.

A jó hír: mostmár kevésbé fagyogat (2 óra alatt egyszer purcant meg, de akkor vitte magával a gépet is), és mivel ugye van autosave minbden dokkoláskor azért nem veszt az ember sokat.

Szóval nekikezdtem a grindbe hogy legyen elég pénzem vmi nagyobb járműre. 2 óra alatt 500K creditig skerül eljutnom, ami tekintetbe véve hogy egy jobb railgun ára (illetve a job hajók 8-10 milliótól kezdődnek) nem túl sok.

SAjnos a kicsi raktér miatt a kereskedés nem nagyon jó biznisz, úgyhogy nagyrészt 5-6Ks orgyilkos küldetésekkel szedtem össze a lóvét. Illetve volt egy capture küldetés is, ami szintén 5kt fizetett, de a megszerzett űrhajót be lehetett vonszolni egy űrállomásra ahol 150Kért eladhattam :) Na azóta azt lesem mikor lehetne megint foglalni, de úgy tűnik az vmi irdatlan nagy mázli volt, mert azóa sem sikerült semmit elfoglalni. Nemtom miért, de hiába támadok meg egy 8-10fős legénységű hajót 22 tengerésszel (ennyi a max) mindig sikertelen a bunyó. Ugyan volt olyan hogy a megcélzott hajón 0 volt a legénység száma a harc után, mégse lett az enyém (vajh az AI irányította tovább a legénység hiján?)

No mindegy, 2 óra játék után szimpatikus a cucc. Van miért grindelni (elég sokféle hajót meg felszerelést látok benne), plusz még a sztori is adhat valami pluszt, és ha jól látom lehet flottám is nem vagyok 1 gépre kárhoztatva. Meglássuk :)