Starpoint Gemini 2 (Béta)
-
TokraFan #18 FTL nagyon jó, egyetlen bajom vele, hogy nem szeretem a rogue-like stílust. Közben megvettem e Geminit, tesztelgetem. Egyelőre pozitívan csalódtam, én elsősorban X3 típusú játékokat szeretem, bár ez sajnos nem az, azért vannak hasonlóságok.
A GUI nekem tetszik, használható a térkép is. Cockpit mód harcnál kell mert nekem túl árkádos a hajó seggét nézni harc közben. :-)
Illetve szeretm "érezni", hogy benne ülök a hajóban még akkor is, ha csak kereskedek, nem valamiféle Istenként letekinteni rá hátulról.
Nagy hiba, hogy nincs dokkolás, legalább egy dokkolás anim lenne, ha már bedokkolni nem lehet.
Minden összevetve, el lehet vele szórakozni.
Star Wolves-t nem próbáltam, de mintha az egy Homeworld klón lenne nem? Homeworld nagyon jó játék, egyetlen bajom van vele, hogy képtelen vagyok rendesen irányítani. Ezek a 3D space RTS-ek nem állnak kézre, össze-vissza tekereg a kamera, nem bírom...Jupitert is ezért menesztettem... Az Imperium Galactica kezelhetőbb volt, bár az nem 4x, nem is igazán RTS...Inkább a szimulátorokat kedvelem, vagy a 4x, pl. GalCiv 2, stb.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.02.23. 22:50:05