akkor kérdel a hamus iqjának a felét, akkor talán megérted hogy mit irtam., de azér segitek, átlag, hómpolágrról bezsélek aki összkomfortos betonkriptában él, jó? ok, szóval, kell tudnia hogy a tehény hányszor kérödzik, vagy hány követ hajitottak el a pál utcai fiukban, vagy hogy afrikában a chikomokolukolakiluku hegy milyen magas, de ha vesz egy ikeás 3 perces szekrényt, szerelöt hiv, elromlott egy mechanikus mérleg? vegyünk másikat!, de várj segitek mégjobban> a tananyag kb 10-15 százaléka böven felesleges, ami helyett berakhatnának még 1 tantárgyat, ami arra tanit meg hogy használd az eszed meg a két szép kezed ha szükség van rá, és ne zsebkendövel rakd fel a biciklire a láncot, mertmég véletlenül elkap a h1n12b16 virus amit középiskolába tanultál és meggyilkolja a 14. kromoszómádat,
mondjuk hiába szőájkaratézunk, se az én irásom, se a tiéd nem ér egyikünknek sem, csak próbállak ráébreszteni hogy nem az alap tudással van a baj, hanem tul sok a fölösleg
(bocs nyelvtanból buktam btw)
nemmelesleg nemtudom hogy hogyvetted le a kommentemböl hogy néznék tv-t, ha belenne kötve se kapcsolnám be, elég szemét ömlik a plakátokon munkába menet Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.08.26. 22:28:07