• StoneCold7
    Ki a rák akar bemenni 9-10 re, hogy annyival később menjen haza, akár teli buszon? Aztán hazaérek 4-5 re, és akkor tanulj másnapra. A f#szt ..!..
    Amúgy is sokkal rosszabb a sok felesleges óra. Például: Nekem tavaly volt 3 gyakorlati infó, aztán volt, hogy a tanár be sem jött, le se szart minket, de végig kellett ülni, vagy annyit csináltunk, hogy 1 óra elég volt rá legtöbbször, néha kellett 2 és ennyi, 3 SOHA. Na meg minden nap volt min. 1 felesleges infó óra, néha 2 is. És akkor gondolom mindenkinél más, de mindenkinél van felesleges órák. MINEK? Na meg ugye a felesleges szünetek, elég lenne 5 perc, és 1 szer 10 mondjuk a kaja szünet. Én azt vettem észre, hogy szinte mindig felesleges 5 percnél hosszabb szünet, főleg hogy legtöbb esetbe a tanár is +5 perccel később jön. Gondolom nem csak nálam létezik ez a probléma. Szóval alapjában van elcseszve a rendszer, napi 6-7-8 óra helyett simán lehetne napi 4 is, ha nem lenne felesleges órák... Na meg ugye az olyan, hogy első órába a tesi, vagy 0. ikba aztán még 6-7 óra, hát no komment. Szóval mindegy a kezdés, úgy is a túlélésről szól az egész.