• lamer the true
  #26
  "Jó példa az Android. Ingyenes, de rettentően instabil és komoly kompatibilitási problémái is vannak más platformokkkal az irodai programok terén "

  >.< Ehh....

  :) Jó, hogy az sg olvasók mindig odavágják a frankót. :)

  Bizony az android se nem ingyenes se nem rettentően instabil.

  Ha az utóbbi így lenne nem adták volna ki.

  Mint minden rendszerben sajnos itt is vannak ismert és nem ismert hibák. De korántsem több, mint máshol.

  Az androidot nem desktop környezetre szánták, így felesleges ezzel összehasonlítani. Bár ez igazából csak a programokon múlik nem az oprendszeren.

  Ha téged beraknak egy arénába hogy egy 200 kilós színizom bajnokkal megmérkőzz, te sem éreznéd helyénvalónak a szitut :) hiába vagytok mindketten emberek. Te jó vagy valamiben ő meg másban.

  Ha a linux, jó mert kicsi, akkor mint mondasz az android pár száz megás méretéhez, amivel igazából mindent meg lehet oldani.

  Miért omlanak össze az android appok néha?

  Sajnos tény, hogy androidra nem egyszerű programozni, olyan dolgokra is figyelni, kell, amire más környezetben nem. Ha valaki nem ismeri az androidot, de ismeri a java-t mondjuk, akkor is gyönyörű appokat fog írni, csak sajnos azok össze fognak omlani, bizonyos helyzetekben.

  Tehát inkább a programokkal van baj, amik nem megfelelően lettek elkészítve, mintsem az oprendszerrel. De ez így van a világ összes rendszerével. Hiába penge, ha program, amit futtat egy bugos, valami.