• torreadorz
  #20
  "Itt jegyzem meg: sok egyorrú sír a linux miatt, aztán előveszi az androidos telóját és azzal matat. Fogalmuk sincs róla, hogy az android is egy linux distro. :)) Ez a legmókásabb az egészben. Naponta emberek milliói használja a linuxot, anélkül, hogy tudna róla"

  Marhaság. Az emberek a linux alatt futó java virtuális gépben futó java-ban irt alkalmazásokat használják az androidos telefonjukon. Az hogy a rendszer mélye linux lényegtelen. Bármilyen oprendszer lehetne alatta ami api kompatiblis a dalvik vm-mel. A felhasználók olyan szoftvereket használnak rajta amiknek semmi köze a linuxokhoz vagy a linux mint oprendszer bármely részéhez és épp ezért semmilyen kapcsolatba nem kerülnek a linux-szal. Egyszóval a felhasználók _nem_ használják a linuxot a telefonjukon.

  "Jelenleg a világon több nagyságrenddel több ember használja a linux valamely distroját mind a windows-t A windows egyedül a desktop rendszeren vezet még. "

  Ismét csak eget verő marhaság, ráadásul önellentmondást is tartalmaz. Az emberek 99% desktop rendszereket használ, amiken 99%-ban windows fut. Szóval ki lenne az a több nagyságrenddel több ember aki linux distribet használ? Ez még a hupon is elég extrém állítás lenne.

  Merthogy a linux/unix szervereket baromira nem az emberek használja, hanem csupán csak a rendszergazdák.