• Macropus Rufus
    #15
    "Nem akar évente új felhasználói felületkezelést megtanulni semmilyen programban, neki a folyamatosan használt munkaeszközeinek kéznél kell lennie még akkor is, ha éppenséggel magas szintű felhasználó. "
    erre a legjobb példa a win95-win98-winxp-win7 és a win8 különböző desktop felülete nem? :) Ezek részben vagy teljesen de eltérnek egymástól. Okés a start menü egy állandó volt a windows esetében, de a win8 esetén már felejtős lett. Vagy ugye ott van a Office család. Az is csak "pici" változáson ment átt. Ellentében az OpenOffice-LibreOffice vonallal, ami gy.k. még most is ugyan úgy néz ki mint régen.
    Teljesen igazad van abban, hogy mit akar a user. Ezért nem értem a microsoft mentalítását. Viszont linux alatt - ha akarom - akkor használhatok olyan desktop felülelet ami akarok. Ha akarom éveken keresztül változatlan a dekstop ua. a rendszer mindig up to date.
    Ezt windos-al nem játszod el, úgy rendszer új desktop felület. Mert innováció nélkül nincs élet, ezt szívták meg a win8 esetében nagyon és az Office is teljesen fos lett. Sok userem ott sírt, hogy ki volt az az állat aki ezt kitalálta. Idővel megtanulták használni, de addig...