• yamato41
    #11
    Óriásiakat röhögök, amikor rendszergazdák és informatikusok akarják megmondani, hogy mivel dolgozzon az irodai munkaerő. Nekik tetszik a Linux, mert trendi szidni a MS-t, "alinuxisugyanolyanjókényelmesstb." sirámokat is ezerszer hallottuk. Az ilyen reccergazdának egyszer már hajat kéne már mosni aztán kimenni a szabad levegőre, netán felhasználókkal beszélgetni. Lehet, hogy a reccergazda kurvára innovatív, (A) jelet a mellére tetováltatva hőbörög a pénz uralma ellen. De a felhasználó kényelemre vágyik. Nem akar évente új felhasználói felületkezelést megtanulni semmilyen programban, neki a folyamatosan használt munkaeszközeinek kéznél kell lennie még akkor is, ha éppenséggel magas szintű felhasználó.
    A MS biztos támogatást, jól futó programokat, problémamentes felhasználói munkát ad. Pénzért. Igen, pénzért, mert ingyen semmit sem adnak.
    Az már kérdés, hogy a MS a Win8-cal (Metro, Modern, kituggyamostmineve UI) saját eddigi filozófiájával ment szembe, be is szívták rendesen a f*szt, de úgy tűnik tanulnak a dologból. Az Office pedig utolérhetetlenül jó. Legalábbis versenytársa nincsen, a Libre stb. nyomába sem érhet.