• Macropus Rufus
    #10
    én viszont onnan írom. ;)
    véleményem szerint is itt egy politikai döntés volt. A userek mindenért képesek sírni. Tudom, jutott nekem is belőlük vagy 250. Akár mit csinálsz, olyan nem lesz, hogy ők ne rinyáljanak valami miatt. A userek nagy része teljességgel rugalmatlan, semmit nem hajlandó megtanulni. De még abban a rendszerben sem amit naponta használ. Szóval nekik teljesen mindegy mi van a gépen, amennyiben nem a régi rendszert kapják vissza jönni fog a sírás. Tehát elég nagy eséllyel ha win8 kerül a vasra, azért is sírni fognak.
    Mi most állítjuk át a kliens oldalt linux alapú terminálokra. Az elején sírtak, aztán - mivel vagy meg szoksz vagy megszöksz alapon ment a dolog - kénytelenek voltak beletörődni, hogy ez van. És jé, észrevették, hogy igazából nem is olyan rossz. (eddig windows alapú termináljaink voltak) Gy.k. az alaprendszereket elérik, pontosan úgy ahogy eddig.
    Itt jegyzem meg: sok egyorrú sír a linux miatt, aztán előveszi az androidos telóját és azzal matat. Fogalmuk sincs róla, hogy az android is egy linux distro. :)) Ez a legmókásabb az egészben. Naponta emberek milliói használja a linuxot, anélkül, hogy tudna róla. De amikor nyíltan találkozik vele, (pl. desktop rendszerben) akkor sírni kezdenek.