• Bazsio
    #34
    És mindenki magas képzettségű lesz, akkor fele mehet az utcára mert mindenkinek nem jut hely.Az elkövetkezendő 20 évben a gazdag 10.000 jól fog élni és a többi lesz szegény!
    Nem lesz középréteg csak gazdag és szegény!!Ez lesz az emberiség bukása, hogy majd egyszer a robot azt mondja.....A PARANCS ELFOGADHATATLAN AZ EMBER ALSÓBBRENDŰ.
    Az ember lustasága és nyűgje fogja kiirtani saját magát!!!
    Nem kellenek az ilyen robotok senkinek, az ember úgy van megteremtve/fejlődve, hogy saját magát tudja ellátni.Most mi lesz ha a gazdaság így marad?? Semmi!!Mi lesz ha a BMW naponta 1500-2000-el kevesebbet fog termelni??Semmi, a mohóság és pénz utáni vágy a nagy baj!!Régebb a kommunista vagy azelőtti időkben is megélt az ember termelt magának annyit amennyit kellett és kész!!Mindenkinek volt munkahelye, annak is akinek csak 8 oszt. volt mert a fatelepen a csákánnyal húzta a fát az udvaron vagy az ilyen munkákat is megtudta csinálni az ember, nem lett semmi baja!!Mindenki nem lesz mérnök mert az ember különbözik de ezt a társadalom mióta a világ a világ NEM VETTE ÉSZRE!!Már most az oktatásba is egyenlővé egyformává akarnak mindenkit tenni. Egyszerű példa én matekből gyenge vagyok de felkészitőre mindenki jár órák után, mert KELL de a másik nem tanul semmit a + órán de a felmérőt 5-re megírja és hiába kínlódok csak 2-öst nagy harcok árán sikerül megszerezni és pl.Történelemből fordítva van.Most akkor aki nem képes tanulni annyira akkor már 50 év múlva a gyereknek meg kell mondani 8-dik végén, hogy fiam te szegény leszel, vagy mi van??Akkor a gyereknek elveszik a kedvét mindentől és nem fogja az álmát követni, hogy egyszer legyen pl. ács vagy ügyvéd vagy orvos mert a robot megcsinálja!
    Sehogy se jók ezek a robotok az ember számára és akkor majd jön a java amikor ténlyeg a robot kikiáltja a függetlenséget!!