• tomboy013
    #6
    Érdekes, hogy egyes emberek még mindig ott tartanak, hogy a csempe ronda... Értelmes emberi ésszel gondolkodva rájöhetnál, hogy szubjektív a dolog, nekem például szép... De erről ennyit nektek valami tanfolyam kéne ilyen ostoba gondolkodás ellen.
    Másrészt látszik, hogy lövésed nincs a Win8-ról milyen, a kis gagyi atomos Switch 10-es Aceremnek nem okoz gondot az asztali alkalmazások elfuttatása akkor egy i5-ös Surface-nek hogy jelentene már? Egy kis tapasztalat nem ártana mielőtt alaptalan hülyeségeket hordasz össze, de ez vonatkozik még 1-2 emberre itt SG-n.

    culas25hc: A Surface modellekkel kapcsolatban szerintem a szétszerelhetetlenség a probléma ami miatt hosszú távon nem biztos hogy célszerű laptop kiváltására használni. Mindennapos aktív használat mellett elporosodnak 1 év alatt úgy, hogy nem biztos hogy szétszerelés nélkül tisztítható ugye az aktív hűtés miatt. Én is ezért vettem inkább egy passzív hűtéses tabletet amit egyszerű munkára használok (power point, office, word) és nemsokára beruházok egy notira is komolyabb igénybevétel miatt. Egyébként nekem is az a probléma állt fent, hogy kezdte beadni a kulcsot a jelenlegi laptopom ezért vettem elsődlegesen munkára egy tabletet. Lebeszélni nem akarlak a Surface 2-ről de lehet pénzügyileg is jobban jársz egy olcsóbb atomos tablettel illetve egy 150 körüli laptoppal amit komoly munkára használhatsz mert ugye a Surface 2 elég húzós áron van újonnan. 1-2 példa atomos Win8.1-es tabletre: Asus TransformerBook T100, Acer Aspire Switch 10(ilyenem van nekem), Lenovo Miix 2 10. Ezek 100-120 000 forint körüli áron megvehetők. Én például 94-ért vettem az enyémet a hét elején akciósan az Edigitálnál.