• CairoJack
  #2
  Óh, szegény MS, még mindig veszteséges a Surficekkel? Kár. Az tény, hogy az első széria vacak volt (persze nem minőségre, hanem üzemidőre, méretre, súlyra) de azóta rengeteget fejlődtek. Az 1. Surfice sorozatnál azért volt olyan brutális veszteségük, mert berendeltek 4 millió tabletet a beszállítóktól (ebből ha jól tudom, 2 milliót le is gyártottak nekik, 2 milliót később visszamondtak) aztán csak 800 ezret adtak el. A többi rajtuk ragadt.
  Azt hittem nem követik el újra ezt a hibát.
  Megmondom őszintén szerintem az új surface Pro baromi jó lett. Nálam telitalálat, hogy növelték a méretet, és így már inkább laptop helyettes, mint tablet, a kijelző képarány módosítás is kiváló ötlet szerintem. Engem technikai értelemben csak és kizárólag az aktív hűtés zavar. Szvsz tabletbe nem való, más kérdés, hogy core i procikhoz kell a venti, az atomok meg nem kellően erősek, de akkor is. No talán majd a Core M megoldja ezt is.
  Ami még gázos, az maga a Win8, de az minden Win-es tableten adott, azt meg megoldja remélem a Win9.
  Ha ezeken túltesszük magunka, már csak az ára botrányos, de ha lenne rá fölös zsém, én vevő lennék rá, mert amúgy odabax jó...