• Vol Jin
    #52
    Hehe, én nem mehettem KISZ-táborba, mert rendszerkritikusnak és a szocialista értékrenddel konfrontálódónak vagy mi a fasznak gondoltak. Vagy nem tudom minek, mert már akkor elfelejtettem azt a hülyeséget, amit mondtak, és ki is röhögtem a KISZ-titkárt, meg a többiek is nevettek, pedig megszégyenítésnek szánta az az idióta. Mondtam valami olyasmit, hogy a sötétben bujkáló reakciós ellenforradalmárt ki ne hagyja.

    Hallgatyónak:

    Fogadjunk Hallgatyó, hogy te a legcsillogóbb szemű kis komcsifatty voltál! Mert már akkor is az első körben szoptad be a félrevezető propaganda szövegeket. Mivel eszed nincs, hogy mérlegelj, a hivatalos szövegeket ezért tartod gyanúsnak. Agy, ha valaki azzal kezdi, hogy valami galaktikus összeesküvésnek a része a média, akkor első körben szopod be a további mondókáit, mert olyan hülye vagy, hogy észre sem veszed, hogy ismét csak a propagandát szopod be tövig, csak másét.

    Te egy ostoba, ezerszer becsapott, megvezetett kis szerencsétlenség vagy, aki úgy próbálja magával elhitetni hogy valójában értelmes, hogy a többieket tartja megvezetett ostoba embernek, miközben a vélt bölcsessége nem több féltucat messziről bűzlő manipulatív sablonpanelnél.