• halgatyó
    #39
    Látom, nem csitul a mocskolódás. Eredetileg nem akartam hosszas vitát nyitni, de ezekre mégiscsak reagálni kellene, a téma méretéhez és fontosságához KÉPEST NAGYON RÖVIDEN.

    Azt látni lehet mindenütt, hogy bizonyos körök megpróbálják tematizálni és URALNI az internetes fórumokat is. Nem elég nekik a nyomtatott sajtó, a tévék, a rádiók, nekik 100% médiatúlsúly kell, hogy irtózatos aljas hazudozásaikat senki se vonhassa kétségbe.
    Aki nekik nem tetsző akármit állít, azt a liberánsok és tolerálisok (vagy hogy nevezzem az emberi történelem legmocskosabb szemeteit) nos azt szeretnék kivégezni, börtönbe zárni, elmebetegnek nyilváníttatni, stb... Igyekeznek minden erővel dehonesztálni, nevetségessé vagy szánalmassá tenni.
    Az internetes fórumokon megpróbálják a népvélemény látszatát kelteni, az ellentltes véleményt írókat ELRIASZTANI, felidegesíteni, bemocskolni.
    HÁT EZÉRT NEM FOGOM SZÓ NÉLKÜL HAGYNI A MOCSKOLÓDÁSOTOKAT. Ha fejreállva összefossátok magatokat, akkor se!
    Csak azért se!

    Ti tényleg komolyan azt hiszitek, hogy néhány "elgurult a gyógyszer" meg hasonló dumákkal TARTÓSAN el lehet riasztani az embereket? A világ sorsa fordulóponthoz érkezett. Nagyon sokan komoly fizikai áldozatot hoznak vagy egzisztenciális létüket, és akkor ti azt hiszitek, hogy az ilyen mocskolódásal bármit elérhettek? Nagyon el vagytok ti tévedve.
    Térjünk a lényegre.

    A PROBLÉMA EGYETLEN SZÓBAN: A JÖVŐNK!
    Nem több (nincs is ennél több a világon) de nem is kevesebb.

    EURÓPA PUSZTUL. Akár tetszik nektek, akár nem. (úgy tűnik, hogy ez a pusztulás inkább tetszik nektek, azok pedig, akik ellene merészelnek szólni, azok az elmebetegek, tömeggyilkosok, stb. szerintetek.)

    Ennek a pusztulásnak pedig OKAI VANNAK ÁM. Akár hajlandóak vagytok felfogni, akár nem. A pusztulás számos területen folyik, és számos okból. ÉN MOST CSAK EGYET EMELNÉK KI ezek közül, a legsúlyosabbak egyikét: a demográfiai fegyver borzalmas hatását.
    Mert ami itt zajlik, az a demográfiai fegyver felhasználása a kipusztításunkra (többek között.)

    Lassú, de nagyon végzetes hatású fegyver ez. És sajnos sokak nem veszik észre a működését. Vagy mert szellemileg nem képesek rá, vagy mert egyetértenek vele.
    Azért ezt a pusztítási területet emeltem ki, mert az ellenem folyó mocskolódás során Breivikkel kapcsolatos állításomba kötöttetek bele. (Gyaníthatóan más bajotok is van, de én sem akarok litániát írni, más dolgom is lenne)

    Az emberiség eddigi történelmében sok ország, birodalom, nép létezett. Egyesek fennmaradtak, mások nem.
    MI KÜLÖNBÖZTETI MEG A FENNMARADT NÉPEK SORSÁT AZ ELKTŰNTEKÉTŐL?
    Gondoljuk csak meg. Hová tűntek el az ókori egyiptomiak? (Egyiptom mai népe NEM AZ!) Vagy a Római birodalom egyes népei?
    Miért nem tűnt el a magyarság a tatárjárás rettenetes pusztításai miatt? És a törökdúlás miatt?
    Hová tűntek ezzel szemben Amerika őslakói? Vagy Ausztráliáé?
    Miért nem tűntek el a perzsák, a görögök, a kínaiak, a japánok?

    Lehet még sorolni sokáig, a lényeg: BÁRMILYEN MEGHÓDÍTÁST ÉS LEIGÁZÁST TÚLÉL EGY NÉP, SŐT, MÉG A FEGYVERES KIIRTÁST IS, CSAK EGYETLEN EGY DOLGOT NEM: HA BESZIVÁROGNAK A TERÜLETÉRE MÁSOK ÉS TÚLSZAPORODJÁK.

    EURÓPÁVAL MOST PONTOSAN EZ TÖRTÉNIK. Tódulnak a bevándorlók befelé, nagyrészük analfabéta, csak a jogait ismeri. Viszont annál szaporábbak. Magyarországon is hasonló a probléma csak a "mieink" már 6 évszázada itt vannak, ez persze kevés volt a beilleszkedésükhöz. Csak egyetlen példa a számtalan sokból: 7 és fél perces videó

    A PROBLÉMA OKOZÓI "KAPUKON BELÜL" VANNAK. Saját magukat úgy hívják: "liberálisok". A valóságban a legundorítóbb, leg-gyűlölködőbb, leg-intoleránsabb banda. Nekik köszönhetjük a lassú kipusztításunkat.

    Támogatják, szervezik, pénzelik az analfabéták bevándorlását. MEGTILTJÁK AZ ORSZÁGOKNAK, HOGY VÉDEKEZZENEK. (Nemrég pl. Svájcot kezdték ki, hogy hogy merészeltek azok népszavazást tartani a kérdésben. A baazinagy demokraták és toleránsok... Előtte Dániával B**kodtak)
    Érdekes, hogy NÉPSZAVAZÁST SEHOL SEM TARTANAK A KÉRDÉSRŐL. Odáig már nem terjed a baaazinagy demokrácia és tolerancia.

    Breivik igazi hőstettet hajtott végre, akár tetszik ez nektek, akár nem. Önfeláldozással felszámolt egy liberánsképző ifjusági tábort.
    100 millió Breivik kéne Európába, és akkor megmaradnánk. Jaaa, a liberánsok, hát azok elmennének a büdös vérvörös francba, nélkülük élhetőbb lenne ez a kontinens és lenne jövőnk. Így meg nincs.

    Párizs, Malmö, London és még sok város már megismerte a bevándorlás igazi arcát. Azoknak a városnegyedeknek a rettegését, ahová rendőr sem meri betenni a lábát. Csak a hazafiakkal keménykednek a rongyőrök, a szemeteknek mindent szabad! A németeknek például tilos megemlékezniük a DREZDAI MÉSZÁRLÁSRÓL, ahol a liberánsok legfőbb országa tízezreket gyilkolt halomra.

    Még egy fontos jellemvonása a pusztításnak: a nagy baj nem egyszerűen az, hogy leszaporodnak minket. Ha mondjuk a németek (igazi németekre gondolok) jönnének Magyrországra és leszaporodnának minket, semmi baj sem lenne. A BAJ AZ, HOGY PRIMITÍV, ERŐSZAKOS NÉPEK ÖZÖNLENEK, ÉS NEM CSUPÁN LESZAPORODNAK MINKET, DE MEGVERIK, FENYEGETIK, MEGERŐSZAKOLJÁK A GYEREKEINKET, ELÉRTÉKTELENÍTIK A LAKÁSAINKAT, ÖSSZEOMLASZTJÁK AZ EGÉSZSÉGÜGYET, A NYUGDÍJRENDSZERT, AZ OKTATÁST, ÉS VÉGÜL AZ ÁLLAMI KÖLTSÉGVETÉSEKET. kÖZBEN KIIRTJÁK AZ ŐSLAKOSSÁGOT.

    100 millió Breivik kellene Európába.