• halgatyó
    #28
    Az engem mocskoló agyatlan szemetek inkább gondolkodnának el azon, hogy hol és mikor romlott el a világ. Amig lehetőségük van gondolkodni. Mert el fog jönni az idő, amikor mindenkit, aki emellé a gyalázat rendszer mellé állt, azt támogatta, meg fognak ezért "jutalmazni". És ez nagyon nem fog nektek tetszeni. Bizony! a mások verejtékéből összehozott kényelemből kemény fizikai munka lesz nektek.

    Aki meg ezt a hozzászólást nem érti, az gondolkodjon el a 20, 21, 23, 24-es hozászólások HANGNEMÉN, és tegye fel a kérdést:
    vajon mi indokolja ezeknek az emberfomájúaknak a gyűlöletét irántam?
    Mert indoka egészen biztosan van! És ha ezen elgondolkodik valaki, akkor sokmindenre rájöhet, mert a törésvonalak és összeütközések a mai társadalmakban eléggé jól leképeződnek erre a fórumra.
    Persze az érintettek mellébeszélnek, mint mindenütt, és soha sehol nem vallják be a bennük munkálkodó gyűlölet igazi okát.
    De azon gondolkodjon el minden normális ember, hogy miért gyűlöli a rabló, a csaló, a spekulációs műveletek elkövetője, stb.. az áldozatát ebben a világban? Mert fordítva abszolúte érthető! Node ebben az irányban? Nagyon érdekes kérdések ezek, amiket mégcsak feltenni sem mernek sokan.