TBS fantasy környezet
  • b-type
    #2
    képek:
    távoli térkép


    közelebbi:


    fejlődési/kutatási rész:


    piac:


    Lehet a hősöket is felszerelni különféle fegyverekkel, páncélokkal, csecsékkel, van saját, és elég részletes fejlődési 'fájuk'.

    saját vélemény:
    megvan egy ideje, de mindig csak beleszagoltam, mert olyan sterilnek tűnt a játék, és ebben a fázisában még az is, pl. a menű...arra talán sokan azt mondanák hogy -átlátható-, nekem hangulattalan bár kétségtelen praktikus, kb. mint a Neverwinter Night Crpg első részénél...ha valaki képben van így.
    Mint minden ilyen játéknál, itt is érdemes olvasgatni, én beleugrottam, hogy na gyerünk mutass valamit, aztán újrakezdem ha nagyon elcsesztem...de nem kellett, viszont gyorsabb és könnyebb a haladás ha meg van tervezve, ez a műfaj rajongóinak nem újság persze.
    A csaták jók, 70+ köröm még nem tette lehetővé az egységek teljes terjedelmét, alap egységekkel vagyok, és itt még inkább az elhelyezkedés és a viselkedés beállítása fontos, mint az egységek saját tulajdonságainak kiaknázása.
    A városfejlesztés is jó, ebben is, és a birodalomépítésben is a Civ-re hasonlít....de azért más, van saját hangulata, még ha rendszere nem is annyira sajátos.
    A kutatási/fejlődési rész első blikkre káosz sztem, másodikra már meg lehet szokni.
    Maga a játék összességében,...nekem a HoMM féle fantasy TBS a kedvencem, ez hangulatban ettől messze van, de valahogy még is jó, és valóban jó.