• Krumplipuskaa
    #28
    A tisztánlátás miatt ! A GMO -s növény maga termeli meg azt a mérget ami elpusztítja a kártevőket,és ez a méreg benne marad a termékben is.
    Egy cikkben olvastam hogy vette magának egy francia kutató a fáradságot,és patkányokon végzett egy kísérletet,amely abból állt hogy GMO.-s kukoricával etetett egy csoportot,és normál kukoricával a kontrol csoportot.A végeredmény a következő lett,a GMO -s kukoricával etetett patkányok 60% -a rákban pusztult el. Az igaz hogy a kísérletet nem fogadták el ,mert nem elfogadott patkányfajtán végezte a kísérletet. De azt hiszem hogy ezek tudatában senki sem fogyasztana GMO -s terméket. Én legalábbis nem tenném !
    Hogy hol olvastam a cikket már nem emlékszem,de nem is ez a lényeg,viszont ezek az eredmények nagyon megmaradtak bennem.
    Nem akartam beleszólni ebbe a témába,de nagyon felháborodtam ezen a valótlanságon "1. A génmódosítás nem mérgező, viszont a tudatlanság megmérgezi az elmét... " Igazad van az tényleg nem kell hogy mérgező legyen,de sajnos a módosítások jelenleg abba az irányba mennek hogy a végeredmény mégis MÉRGEZŐ ! Szerintem ezt az irányt véglegesen be kellene tiltani !!!