Skyforge Sci-fi/Fantasy MMORPG
  • lammaer
    #269
    Köszi a részletes infót.

    Azt már látom hogy nagyon erősen épít az agyatlan grindre a játék, mert pár nap után azt látom mindenütt hogy van ilyen pénz, meg olyan pénz, meg ilyen "nyersanyag" meg olyan nyersanyag, és mindegyikből több ezer darab kell ha be akarom őket váltani valamire, és persze ha jól láttam egymás közt nem nagyon átválthatóak ezek a dolgok (vagy csak nagyon rossz rátával). Szóval vanegy olyan érzésem hogy a játék az kb abból áll hogy ugyanazokat az instákat farmolja az ember körbe-körbe, max magasabb szinten - ami kb abból áll hogy ugyanaz a szörny jön csak több HPvel és nagyobb sebzéssel.
    Szerencsére csilivili dolgokkal (új kosztüm, új motor, villogós sapka stb) nem tudnak pénzt kicsalni tőlem :), a csajszim így is jól néz ki a testhez simuló rucijában :)

    Fizetni biztos nem fogok érte, mert szerintem előbb megunom - szerencsére a lenti kóddal van egy havi prémiumom meg megvan az ingyenmotor is.

    Ami értekelt a játékban hogy ne kardos varázslós fantasy legyen (ez a gunnerrel meg a kicsis scifi settinggel meg is van), illetve hogy akció RPG legyen (kb ez is megvan). Ezeket hozza, kiélvezem amig tart azt meglátjuk.
    Nagy célokat nem látok benne amit ki lehetne tűzni (pl építeni valami bázist)