• Szefmester
    Nagyrészt igaza van. Minek cseréljen le valamit ami működik és kiszolgálja az igényeit? Én is csak akkor cserélek le valamit ha azt már nem tudom megjavítani, vagy javíttatni, és az új kütyü többet tud mint az előző. Én csak tavaly cseréltem a PC-m monitorát 17"Crt-ről 24"fHD-re, azt csak azért mert már nem tudtam utánkalibrálni az élességet. Ez a megkötött felbontás pedig eléggé rontja a fejlődés látszatát.
    Ha a 72cm-s 16:9es crt tévém cserélném akkor vélhetőleg valami mikropc-vel kiegészített 3d tévé lenne, mert akkor egy két eszközöm kihasználhatná a 3d képességét. De ha lenne rá keret akkor egy 4K alapfelbontású, de fHDben 3D-re is képes 80-100cm körüli kijelző kellene, ha meg a fHD üzemmódban képjavítás is lenne a pixelek eltüntetésére akkor aztán örülnék. De ilyen készülékről még csak nem is tudok... Szóval marad hogy crt tv és az arra továbbított filmek a ps3ról.

És igenis, aki van olyan hülye hogy 2-3 évente lecserélje az eszközparkját mert jelent meg újabb, az tökéletesen megérdemli hogy a "maradiak" és az "értelmesek" körberöhögjék!