• Linuxman
    Nekem máig az ezredfordulón vett 55 centis színes CRT tévém van, főként gyerekkorban használtam, azóta nem sokat, vicces ahogy az embereket megkopasztják ezekkel a termékekkel, sikerül elérniük, hogy vágyakozzanak utánuk aztán önként csengessék ki sokszor a havi bérüket közelítő hasztalan termékek árát, kitalálnak valami marketing fogást a sok birka meg rohan megvenni pár évente a legújabbat mindenből, legyen szó tévéről, számítógépről vagy telefonról (az utóbbi giga lúzerság, máig semmi bajom a 6210-esemmel, volt pár akku csere és amire kell használható). De hát hülyékből élt meg az ipar mindig is, jelenleg ezek a hülyék 60"-es meg tudom is én mekkora FullHD tévékért állnak sorban, csak mert az előző 50"-es FullHD volt és nem lehetett rajta facebookozni...csak azért, hogy az internetes fórumokon aztán megemlítsék, hogy megvették a legújabbat és evvel kompenzáljanak, hogy szellemileg semmilyen komoly szintet nem sikerült elérniük (legjobb esetben is maximum csak egy diplomát, azt is valami kamu helyen), ezek a hülyék fognak hamarosan 4k tévékért is sorban állni nevetségesen magas árért, aztán pár év múlva megint jön valami faszság, majd megint és így tovább életük végéig önként és dalolva hagyják magukat megkopasztani, elég vicces. :) Bár a környezeti teher szempontjából viszont elég siralmas és hasztalan életet élő embereknek látom őket.