• halgatyó
    #344
    Látom, komoly vita alakult itt ki. Vér és belek :-)))

    Pedig itt nem is a holdraszállás a legfontosabb kérdés. Az, hogy történt-e (szerintem igen, erre számos bizonyíték van), másodlagos MOST.

    A fő probléma, ami ezt az egész vitát kiváltotta, az a világ jelentős részében jelenlévő és erősödő BIZALMI VÁLSÁG.
    Ennek pedig igen nyomós OKAI vannak, és a belátható jövőben csak erősödni fog. Mostanra elérte a tudományos eredményeket is. Ezzel sajnos minőségileg új szakaszba lépett ez a bizalmi válság. (ide tartozik a védőoltásoktól való fóbia kérdése, meg a vízzel hajtott motor, meg a "chemtrail", és még sorolhatnám)

    Ebben az újabb szakaszban az OKTATÁSI RENDSZER válsága is bennevan keményen. A durván lecsökkentett fizika, kémia, matek órák. A tönkretett (mennyiségében redukált és minőségében NEM korhoz illő) tananyag megválasztás. A természetben lezajló folyamatok szemléletes és igaz leírása helyett a diákok számára szinte emészthetetlen és csak félig igaz ismeretek tömködése a fejekbe.
    És persze a tanórai fegyelem durva csökkenése. Az ordítozó, mobiltelefont brúgató "diákok". A túlkoros és primitív kölykök által megvert, megalázott kisebb gyermekek. A "deszegregáció" rettenetes ostobasága és hazug mocska. A megvert pedagógusok. STB.

    Ez a bizalmi válság csak két úton fog megváltozni.
    Egyik lehetőség, hogy a hatalmon levők és a sajtó egyszercsak elkezd IGAZAT MONDANI az embereknek. Ez a belátható jövőben nem vártható a mi környékünkön.
    Másik lehetőség egy totális liberáldiktatúra kialakulása, az eddigi szájzártörvények általánossá válása, a hivatalostól eltérő történelemszemlélet, társadalomkritika, de még a tudománnyal összefüggő kérdések is (pl. klímahanta) teljes tiltása.
    Ez NEM MEGSZÜNTETNI fogja a bizalmi válságot, hanem a szőnyeg alá söpri. CSend lesz, de ez nem az egyetértés csendje, hanem a félelemé. (ez kezdeti formájában már ma is megvan, bizonyos történelmi kérdésekben)

    További probléma, hogy elképzelhető ezeknek a tévhiteknek, tudományos-műszaki témájú baromságoknak a SZÁNDÉKOS terjesztése, AZOKNAK A LEJÁRATÁSA CÉLJÁBÓL, akik gondolkodnak, és rájönnek a hazugságokra (főleg politikai és pénzügyi téren). És nem elegendő az elhallgattatásukra a lekonteózás, lehülyézés, ami érvek nélkül amúgyis hatástalan.
    Hát gyártanak új konteókat, olyanokat, amik tényleg baromságok, és bedobják a köztudatba. Aztán lehet hülyézni mindenkit, aki átlát a hazudozásaikon.