• asgh
  #6
  1. Az Apple azért szakított a Samsunggal, mert beszállítóként belsős információk alapján másolták az Apple termékeit. Erről a Samsungnak papírja van, ugyanis a szabadalmi perben bemutatták azt a belsős dokumentumot, amiben a Samsung vezetőség utasította az alkalmazottait, hogy az iPhone-hoz és az iPadhoz a lehető legjobban hasonlító termékeket fejlesszenek. Mindezt jóval az adott iPhone típus piacra dobása előtt.
  Márpedig ha a beszállítód a pozícióját ellened való kémkedésre használja, akkor hülye lennél továbbra is megbízni benne.
  2. Itt óriás cégek üzleteiről van szó és nem óvodások pisilőversenyéről, tehát semmi értelme hülye jelzőket használni a viszonyukra.
  3. A fenti cikk pletykákra és "elemzői" spekulációkra épít, ahol az apple nevét is csak közvetve említik, ebből olyan következtetést levonni, hogy "pitizve kuncsorog vissza" eleve baromság.
  4. Kapitalizmusban a megrendelő tesz szívességet a szolgáltatónak és nem fordítva, ergo a kuncsorgást is max. a feles gyártókapacitását eladni szándékozó Samsungra tudnád rámondani, ha már minden áron címkézni akarod a cégek viselkedését.