• Tetsuo
    Hát, én nem a zsidóságra értettem, de nekik is komoly szerepük volt mind a két világháború eseményeinek alakításában, ez tény.
    Bizonyos zsidó csoportok, akik akár más zsidókat is semmibevéve fokozták és manipulálták pénzzel, felforgató tevékenységükkel és diplomáciai trükkjeikkel a forradalmakat, politikai mozgalmak tevékenységét a régi birodalmi dinasztiák eltávolítása érdekében.
    Milliárdnyi bizonyíték van erre, nem akarok kiragadni egyet sem, így több napig sorolhatnám a konkrét eseteket, idézeteket pl. levéltárakból stb.
    Meggyőzni nem hiszem hogy meg lehet valakit egy hozzászólás alatt, nekem az nem is szándékom.
    Kérdeztél, válaszoltam. A mindig formálódó művelt világkép csak azután kezd el kialakulni, hogy az ember elolvas 1-2 ezer szépirodalmi művet, amiből már tudja, hogy merre fele induljon el ténylegesen kutatni és már célzottan keresi a fontos forrásokat. Akinek ez nincs meg, annak felesleges "bizonygatni" bármit is.
    Rengeteg olyan dolog történt és történik a világban, amire a legtöbb ember azt mondja, képtelenég. A többség nem ismerheti az igazságot, mert az el van rejtve, de aki meg is ismeri azt, megtagadhatja a belérögzült dogmák miatt. Ezen segít a széleskörű művelődés és a feltétlen igazságérzet.