Vírusos-vámpíros sorozat Guillermo Del Toro-tól
  • Prof William
    #267
    Mindent összevetve nekem tetszett a sorozat. Nem bántam meg, hogy végignéztem.

    Érdekes volt hogy a kevés pénz ellenére sokkal de SOKKAL jobban oldották meg a "lassú apokalipszist" mint pl az agyonreklámozott Fear the Walking Dead-ban.

    A szereplők nekem tetszettek, Eph, Fett és Abraham volt a favorit de Einchorst is nagy arc volt. Az pali erre született, hogy gonosz náci vagy gonosz vámpír legyen és most egyszerre játszhatta el mindkettőt. :) Ha már a 4 évad alatt már mindenki orrba-szájba flashbackelt így az ő múltjából is el tudtam volna viselni többet, - hogy pl hogyan találkozott a mesterrel - de így is jó volt.

    A könyvhöz képest nagyon sokat változtattak de ez az esetek nagy részében csak előnyére vált a sorozatnak mert könyv legtöbb idiótasága szerencsére ment a kukába.

    Pl a Könyvben egyszerűen SENKI sem veszi észre a Strigoi fertőzést. Tulajdonképpen már csak a végső bukás előtt ÓRÁKKAL eszmélnek fel a kormányok/hadsereg/rendőrség hogy itt valami nagy gáz van.

    Vagy Ott van Nora és Gus anyja akiknek sztoriját sorozatban hamar rövidre zárták míg könyvben mindhárom könyvön keresztül elhúzták a szálukat úgy hogy kb SEMMI értelmük nem volt.
    Vagy Palmer aki a sorozatban sokkal jobba karakter volt, és akit könyvben valami felháborítóan röhejes és egyszerű módon írtak ki.
    Angel is sokkal jobb volt a sorozatban és még sorolhatnám.

    Egy szó mint száz minden hibája ellenére én szerettem nézni ezt a sorozatot. Megérte megnézni.