A riliíz ciklusok ennyire rövid idejét az MS hozta meg. Tök mindegy mi diktálta.
Az adatvesztés azért több, mint ciki, ugyanis a Windows 10 elsődleges prioritása a biztonság, sebezhetőség, stb... Lásd, pl. nyomtató driver-ek telepítése admin joggal. MS hozta be. Nem egy MS-os előadáson voltam és a biztonság mindenütt, mint zászlóshajó lebegett. Windows Defender, Bitlocker-e tértek át cégek mobil eszközök védelménél, stb... Természetesen alap, hogy mindenhez EE verzió kell és nem árt egy VIP MS support támogatás sem. (cégnél)
Tök mind1 Bon. Senki nem tartott pisztolyt (gondolom), hogy publikáljuk ki a világ számára a 1809-et és abból is ezt.
Felmerül az első kérdés, amit írtam: (ilyenkor mindig felmerül)
- Ki a felelős? (aki aláírt)
Nem kevés jogi per lesz ebből. Nagyon nem szeretnék olyan emberek bőrében lenni, akiknek több millás(vagy több) bizniszbe csődölt be, mert más semmilyen adata sincs. Természetesen a backup a felhasználó felelőssége. Fogunk még errőé hallani hidd el nekem.
Természetesen csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. De ez több, mint egy enyje-benyje fiúk...
@lck
Én SuSe-val kezdtem. Semmiből kellett szervert csinálni. Fájl szerver-t; Internet; fájlmegosztás; tűzfal, mipöcsöm. És zéró tapasztalatom volt. Akkoriban még nem az volt, hogy Google ill. YT videók, ... Sorra tettem fel a kérdéseim Linux fórumokon és mindig csak annyi, hogy RTFM, RTFM, RTFM. Nem értettem. Aztán tudtomra hozták. Amíg érezhetőek voltak a kérdéseim, hogy nem olvastam utána, nem próbáltam meg mindent magam, amit tudtam, addig kukáztak. Ellenben qrva stabil alapot ad(ott).
Hidd el, addig jó, amíg a Linux ilyen. Ne legyen belőle játékszer.