-
Jelenleg örülök, hogy a 2.0 összejött két olyan retro 90-es évek hangzású USB-s hangfallal. Ezért is hiányzik a hangkártya, mert a rendes hangfalakat csak telefonra tudom jelenleg rádugni... :)
Így igazán fiatalos a telefonos házibuli...
A Foobar2000-re azért rágtam be, mert már a menük legaljáig elkotorásztam, de nem tudtam mindent egyszerre láthatóvá tenni a felületen, amit szerettem volna, de a vizualizerről végül lemondtam, oké, az csak látvány, bár tetszett volna az állandóan látható oszcilloszkóp (Gondolom szét lehet valahogy osztani az ablakokat, mondjuk alul fele equalizer, fele a látvány, de nem jöttem rá hogyan, csak replace volt, vagy vagy, split nem, és sehol nem találtam új ablak hozzáadását, az UI edit módban sem)
Viszont az összes lyrics pluginnel amit csak találtam hozzá számonként lefagyott. De ez azóta akár változhatott is, viszont akkor töröltem ezért. Szeretem olvasni a zene mellé a szöveget, ha görgeti még jobb, és a Winamp ezt simán viszi.
De lehet nem is a lyrics plugin hanem a több ezer zene a playlisten ami bekavart. Mert van lejátszó ami meg azt nem bírja.
Valóban ez állt legközelebb ahhoz, hogy váltsak, mert van olyan is amiben többet tud mint a Winamp, a playlist mindenképpen jobb, csak az a sok menüben kotorászás ne volna. Hogy amit a Winampnál megszoktam egy kattintós dolog, ennél mindig valami lenyíló menüben van... Persze lehet mindre találhatnék UI-plugint, de akkor meg úgyis jön a fagyás... ;)
Valamelyik lejátszónak meg a hálozatról játszással volt baja, (a routeren vannak a gyakran hallgatott albumok) de lehet nem ennek, mert akkor nem pepecsseltem volna a beállításokkal annyit, hanem egyből uninstal.
De egye fene teszek vele ma délután egy próbát, hátha előnyére változott azóta :)
Utoljára szerkesztette: Hirthalion, 2017.08.20. 02:54:52