hgabi84#4149
Üdv.! "Olyan kérdésem lenne, hogy magától felment a Creators Update. (Win felajánlotta, és telepítettem.) " -> Először is nem magától, hanem ahogy írtad is: felajánlotta és TE telepítetted. Másodszor pedig, nekem már 3 db teljesen különböző konfigurációjú számítógépen is mondhatni gondmentes a számítógépek működése a Creators Update után. Az egyik gépben ráadásul éppen 750ti van. Én inkább arra tippelnék, hogy annak, aki a C. U. telepítését követően hibákkal találkozik valószínűsíthető, hogy valamelyik 3rd-party alkalmazás, vagy hasonló külső tényező mondjuk vírusirtó-szoftver okozza a zavarokat. Azokat kellene megvizsgálni - legvégső esetben pedig tiszta rendszertelepítést követően újból megpróbálni a Creators Update telepítését a friss rendszeren, úgy hogy még a third party alkalmazások kerüljenek vissza a gépre - max. a nélkülözhetetlen eszköz-driverek. De a Creators Update telepítése teljes mértékben vissza is vonható a rendszer korábbi állapotára történő visszaállításával. Sok sikert mindenkinek!