Felejtsük el. Nem off-olok. Lapozatok. Én is hagyom. Ósdi azt annyi. (persze ugyanilyen kula a microsoft telefonom is. azt meg már bánom, hogy anno megvettem). Arra meg úgy nem frissítenek semmit, hogy az meg azért sz@r. Lassan megjön arra is az update. De hogy minek? Semmi értelemeset nem fog tartalmazni földi halandók számára. Megintcsak az ilyan telót használók ~98%-a nem használja ki a frissítés dolgait. PFf...
Látod, nálam mégse akar sikerülni. Ha megy a gép, akkor jó minden. Patent. Pedig fennt van ~1.5 éve a Win 10. Elején ment darabig, majd aztán valamikor elkezdett random ébredni. Letiltottam mindent. Egérrel tudom ébreszteni. Ez ok. Ezt megoldottam. Előtte persze a 8.1 sehogy se ébredt random. Ahogy a 10 felkerült, random bekapcsolt a gép alvásból. Hol napközbe, hol az éjszaka közepén. Mind1, megoldottam. Nincs szét mókolva, se elállítgatva, nincs fennt advanced system szarok, nem volt regedit buhera, se semmi. ~2 hónapja vettem a vga-t, kélem hogy az sz@rakodna. Hibátlan volt minden! tökéletesen ment minden a frissítésig... Amit persze úgy frissített, hogy rögtön forgó pontok! (lejjebb írtam róla). Azóta? Kb a 4. -5. ébresztésnél bevillan a monitor, látom win-t, majd kikapcsol a monitor és kakukk. Gép megy, világít minden, de nincs kép. Reset! Ezt eddig már vagy 5x eljátszotta velem. Nem állítom vissza. De kétlem, hogy pont hardverileg lenne probléma, pont a frissítés óta.